Koliko iPhone 6s košta u Srbiji?

Od 23. oktobra u Srbiji je moguće kupiti iPhone 6S i 6S Plus. To i dalje ne znači da nismo Apple beskućnici.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 23.10.2015.

11:32

Default images
Beta / AP Photo/Kiichiro Sato

Dok se normalan svet raduje roze boji i ekranu koji možete da pritiskate različito jako, Srbija i dalje čeka killer feature svakog iPhonea: App Store.

To ne znači da je novi iPhone išta jeftiniji, šta više, skuplji je od iPhonea 6 kada je ovaj bio najnoviji. Ne mnogo, ali jeste. Za sada cene znamo kod Apple prodavaca (sistem:i, iStyle, Macola), Telenora, MTS-a i Vipa. Razlika u odnosu na iPhone 6 kada je stigao „za keš“ je oko 3 hiljade dinara za model od 16GB. Kod operatora razlike su malo drugačije, kod Telenora je uz najskuplji paket iPhone od 16GB sada skuplji oko 10 hiljada, a uz paket od 1500 dinara za oko 6 hiljada.

Slična razlika u sličnim paketima je i kod MTS-a, kod koga se i dalje uz najskuplji paket iPhone 6S od 16GB može dobiti za dinar. Sve to, kao i kod Telenora, uz ugovornu obavezu od 24 meseca. MTS nudi ugovor i od 36 meseci, sa kojim 6S Plus možete dobiti za dinar.

Detaljnije cene iPhonea 6 kada se pojavio pogledajte ovde i ovde. Novi iPhone u srednjoj klasi je 6, a najjeftiniji je 5S. 5C više nije u ponudi.

Izvor: Jelic.co

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: