Windows 10 Build spreman za preuzimanje, uz njega stiže i Spartan

Dobre vesti za sve članove Windows insider programa: Microsoft je upravo objavio novu verziju Windows 10 Technical Preview operativnog sistema, a on je doneo i jednu od najiščekivanijih karakteristika - a to je Spartan pregledač.

Izvor: B92

Utorak, 31.03.2015.

11:07

Default images
Beta/AP

Windows 10 build 10049 verzija operativnog sistema je skoro u potpunosti koncentrisana na Spartan, pa ćemo osim ove aplikacije videti samo nekoliko manjih poboljšanja i ispravki, uključujući i neke promene načinjene na Photos aplikaciji.

Dolazak Project Spartana u Windows 10 Technical Preview je prvi korak koji Microsoft čini u dugoočekivanom povlačenju Internet Explorera koji je tu već toliko godina kao opcija za korisnike Windowsa.

U sledećoj iteraciji Windowsa, Spartan će biti ponuđen zajedno sa Internet Explorerom kako bi se izbegli problemi kompatibilnosti. Spartan je univerzalni pregledač te će biti ponuđen korisnicima računara, tableta i telefona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: