Half-Life: 16 godina od izlaska legende

Nadanašnji dan već davne 1998. godine Valve je objavio Half-Life i napravio pravu revoluciju i započeo jednu od najpoznatijih franšiza u istoriji.

Izvor: Tportal

Subota, 25.10.2014.

16:42

Default images

Prvi Half-Life do danas je prodat u više od deset miliona primeraka, a kult koji je stvoren potvrđen je 2004. godine izlaskom Half-Lifea 2. Nažalost, njegova priča nikada nije zaokružena. Kao što sigurno znate, Valve je objavio samo dve od tri najavljene ekspanzije, a s obzirom na period od desetak godina, evidentno je da priča nikada neće biti završena.

Izlazak treće igre u franšizi i dan danas užasno zabavlja, ali i frustrira gejmre širom sveta. Nije isključeno ni da se Valve prepao ogromnog interesovanja i jednostavno odustao od razvoja “trojke” iz straha da nikada neće moći da zadovolji neizmerno velika očekivanja igrača.

Prošlo je mnogo vremena, a Half-Life se i danas rado igra. U čemu je pak bila njegova genijalnost, proverite u izvrsnom osvrtu koji je jedan gejmer napravio:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: