Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg za komunikaciju koristi aplikaciju Signal

Otkriveno je da Zuckerberg koristi Signal objavljivanjem svog procurelog telefonskog broja, koji je potvrdio da direktor Facebook-a koristi tu aplikaciju, iako je kompanija koju je osnovao i sama bila u centru skandala o narušavanju privatnosti korisnika.

Izvor: B92

Utorak, 06.04.2021.

09:55

Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg za komunikaciju koristi aplikaciju Signal
Foto: Profimedia

Pored njegovog broja telefona, takođe su objavljeni i podaci koji uključuju njegovo ime, lokaciju, bračni status, datum rođenja i ID Facebook naloga, navodi se u onlajn izveštaju.

"Mark Zuckerberg svoju privatnost poštuje, koristeći aplikaciju za komunikaciju koja ima end-to-end enkripciju i nije u vlasništvu kompanije Facebook. Ovo je broj povezan sa njegovim nalogom iz nedavnog curenja podataka Facebook-a", objavio je na Tvitteru stručnjak za bezbednost Dave Valker sa screenshot-om procurelog Zuckerbergovog broja telefona koji je rekao: "Mark Zuckerberg je na Signalu."

Vest dolazi u trenutku kada se mnogi korisnici premeštaju na naizgled sigurnije alternative poput Signala, ogorčeni novom politikom privatnosti WhatsApp-a, koji je u vlasništvu Facebooka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: