Skyrim Special Edition radi katastrofalno prvog dana

Bethesda je nedavno uvela polisu da će review kopije za svoje igre davati svega dan pred izlazak same igre, a čini se da već sada mogu da se vide i neki razlozi za ovu odluku.

Izvor: B92

Petak, 28.10.2016.

18:45

Skyrim Special Edition radi katastrofalno prvog dana
Foto: Screenshot

Već u prvih nekoliko sati od izlaska “specijalne edicije” Skyrima igrači prijavljuju gomilu problema i bagova.

Pre svega, izgleda da je ovaj reskinovani Skyrim veoma loše optimizovan, pa i igrači sa grafikama poput GTX 1080 prijavljuju da jedva dostižu po 30-tak frejmova.

Mnogi kažu i da igra krešuje često već u samom startu, i da ih stalno izbacuje na desktop. Izgleda da je jedan od ključnih problema u G-sync, koji radi veoma loše pa je savet da ga isključite ukoliko rešite da igrate igru već danas.

Na kraju, ima i mnogo žalbi da su mnogi bagovi i dalje tu od kad je sveta i veka, dakle od kad se pojavio originalni Skyrim 2011. godine, i da još nisu sređeni ni u ovom novom izdanju.

I redakcija magazina Play! Zine će ovog vikenda krenuti da igra Skyrim Special Edition, pa će vam preneti svoje utiske, a nada se da će Bethesda u međuvremenu pod hitno izbaciti neki patch da sve ovo sredi. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: