Acer Triton 900 gejming laptop sa "transformers" ekarnom VIDEO

Kompanija Acer je na IFA sajmu u Berlinu predstavila svoj novi gejming laptop - Predator Triton 900, specifičan po šarci pomoću koje je moguće rotirati ekran kompjutera, koju ta kompanija naziva "Ezel hinge".

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 30.08.2018.

20:20

Acer Triton 900 gejming laptop sa

Acer nije objavio mnogo detalja o Predatoru, osim informacije da će računar koristiti najnoviju Nvidia grafiku za laptopove.

Triton 900 će takođe imati i najnoviju verziju Acerove tehnologije hlađenja, koji čine dva nova AeroBlade 3D ventilatora, čiji dizajn povećava perfomaanse za 10 odsto u odnosu na prethodnu generaciju. Laptop ima mehaničku tastaturu sa RGB osvetljenjem i trackpad sa desne strane, koji na dodir tastera postaje numerička tastatura.

Sam ekran je moguće postaviti u "šator" položaj ili ga položiti ravno.

Acer još uvek nije objavio više detalja o ceni i dostupnosti svoj novog laptopa za gejmere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: