Tehnopolis

Subota, 27.10.2018.

19:09

Kako izgleda vatikanski Pokemon Go?

Koliko je svetsku i opštu popularnost Pokemon Go doživeo na leto 2016. godine svima nam je dobro poznato, raznorazne, u najmanju ruku čudne vesti o ovom fenomenu su letele oko nas na sve strane.

Izvor: play.co.rs

Kako izgleda vatikanski Pokemon Go?

Izgleda da se nekome u upravi Vatikana ovo toliko sviđalo da su rimokatolici rešili da angažuju developere da naprave njihovu verziju igre. I kao što ste pročitali u naslovu, umesto pokemona, ovde “lovite” katoličke svece.

Aplikacija se zove JC Go, i ovde umesto uz borbu, vaše pok.. ovaj svece sakupljate uz pomoć odgovora na neka pitanja. Apilkacija je besplatna, ali postoji mogućnost doniranja u dobrotvorne svrhe, što vam za uzvrat daje neke resurse unutar igre.

Očigledno da Vatikan na ovaj način želi da se približi savremenoj populaciji i mlađoj publici, koja je svakako udaljenija od vere nego što bi verski poglavari želeli, piše Play.

Zamislite da i SPC napravi neku igru ovakve vrste?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: