Tehnopolis

Sreda, 12.10.2016.

17:45

Rimejk legendarne igre Castlevania u Unreal 4 endžinu

Kultna igra Castlevania ove godine slavi 30 godina postojanja. Prve igre iz ovog serijala su toliko popularne i bitne za razvoj gejming industrije da su dobile čitav jedan žanr, zajedno sa igrom Metroid, nazvan po njima – Metroidvania.

Izvor: play.co.rs

Rimejk legendarne igre Castlevania u Unreal 4 endžinu
Foto: Screenshot

Fanovi ovog serijala iz studija pod imenom Dejawolf su poslednjih godinu dana radili na rimejku originalne Castlevanie u Unreal 4 endžinu i danas se pred igračima nalazi prva verzija ovog rimejka dostupna za igranje.

Iako je igra rađena u modernom okruženju, zadržani su svi originalni zvukovi iz igre, a na osnovu onoga što se vidi na snimcima, deluje i da je gejmplej ostao praktično isti.

Iako je ovaj projekat poduhvat vredan pohvale, strahuje se da će vrlo brzo sve pasti u vodu, prvom prilikom kada Konami, koji je vlasnik franšize, obrati pažnju na njih i pošalje zahtev da unište sve na čemu su radili, jer za to nemaju licencu.

Ukoliko želite da probate i sami ovaj rimejk, možete ga preuzeti ovde. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: