Tehnopolis

Subota, 05.12.2015.

16:05

Perović pobednik IeSF šampionata, Srbija najbolja reprezentacija

Završio se svetski e-sport šampionat u organizaciji Internacionalne e-Sport Federacije, i možemo ponosno da kažemo da je naša zemlja napravila jedan od najboljih rezultata u istoriji, te u ukupnom rezultatu je bila najbolja reprezentacija na čitavom prvenstvu! Dovaljno je da bacite pogled na tabelu ispod i vidite da smo iza nas ostavili i domaćina Južnu Koreju, i izuzetno jak sastav Kine.

Izvor: klanrur.rs

Default images
Foto: Klan Rur

Naš predstavnik u Hearthstoneu, Miloš Perović, je napravio fenomenalan uspeh i osvojio titulu nakon sjajnog nastupa na čitavom prvenstvu, gde nije izgubio ni jedan jedini meč, a protivnicima je prepustio svega 2 pojedinačne partije. U finalu je na kraju pao i Tajlanđanin MiTH.Ledah. Svom proverenom setu Secret Paladina i Combo Druida, Miloš je dodao i Tempo Magea. Kombinacija 3 agresivna decka se ispostavila ubitačnom. Otvorio je standarno svojim najačim Secet Paladin deckom i poveo 1-0, da bi odmah potom i Ledah uzeo svoj Secret Paladin špil i poravnao rezultat. No, Miloš je onda kao i do sada na turniru, uspeo da bez puno nervoze privede meč kraju, ostvari brze pobede sa Combo Druidom i Tempo Mageom, i tako uzme ovu veliku titulu na radost naših navijača koji su ga kasno sinoć uživo pratili na Twtichu.
Foto: Klan Rur
Naši LoL momci su uspeli da se psihički održe nakon teškog poraza od Korejca u polufinalu, pa su u bobri za treće mesto u sjanom meču savladali Švajcarce i tako uzeli drugu medalju za našu reprezentaciju na ovom šampionatu. BeastyQT, naš poznati StarCraft 2 igrač, je kao što smo ranije javili, ispao u 1/4 finalu, ali je u razigravanju zauzeo maksimalnu moguću poziciju – 5 mesto.

U LoL finalu, ekipa Južne Koreje je pobedila Kineze, dok je Kinez Mystery izgubio i StarCraft 2 finale of Finca Serrala. Sa ovim rezultatima i ukupnim zbirnim rezultatom, Srbija je, nakon 3 godine dominacije Južne Koreje, uzela titulu i zvanje najbolje e-sport reprezentacije na prvenstvu! Čestitamo našim momcima i nadamo se da će ovi sjajni rezultati da pomognu u promociji e-sporta kod nas, pre svega u privlačenju pažnje potencijalih sponzora i ljudi koji su spremni da podrže ovaj svetski fenomen, da i kod nas zauzme zasluženu poziciju u društvu.

Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: