Šta sve žene zaborave da urade tokom seksa?

Dobar seks podrazumeva određeno znanje, bujnu maštu, ali i neke veštine. Ponekad čak i ako imaju sve navedene osobine, žene jedostavno ne uspevaju da budu dobre ljubavnice. Možda se u nekim od ovih razloga krije razlog zašto je to tako.

Izvor: B92

Petak, 23.08.2013.

17:15

Default images

1. Verbalizujte svoj užitak!

Drugim rečima, ako vam je dobro, pokažite to i rečima, odnosno uzdisajuma. Muškarci to vole!

2. Grickanje, možda ipak ne!

Iako se možda mnogi neće složiti sa ovim, ali korišćenje zuba tokom seksa nije nimalo zabavno, a često može biti i bolno.Ipak ukoliko ne možete da odolite uradite to što nežnije.

3. Čistunica…..

Ukoliko želite da se u potpunosti oslobodite i uživate sa vašim dragim dajte mu do znanja da niste neka čistunica i da vam nije sve perverzno i odvratno.

4. Pohvalite ga

Muškarci vole kada ih žena u krevetu pohvali, pa ukoliko želite da pružite dodatni stimulans vašem dragom slobodno ga pohvalite on će to sigurno znati da ceni.

5. Nije sve u polnom organu!

Muškarci imaju I druge delove tela osim polnog organa, tako da drage dame nemojte svu pažnju da preusmeravate na taj deo tela jer oni vole I da im ljubite i leđa, torzo….

6. I muškarci imaju bradavice

Posvetite malo više pažnje njegovim bradavicama koje su isto tako osetljive i mogu biti veliki izvor užitaka.

7. Oslobodite se

Seks nije nužno vezan samo za spavaću sobu. Probudite maštu i uživajte u ovom prelepom činu na kuhinjskom stolu ili nekom drugom zanimljivom mestu.

Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: