Javno govorila o seksu u Plejboj vili: "Imala sam 18, a on 78"

Bivša Plejbojeva zečica Kendra Vilkinson govorila je o svojim seksualnim iskustvima s Hjuom Hefnerom.

Izvor: B92

Utorak, 25.11.2014.

09:12

Default images

Kendra, koja trenutno učestvuje u jednom rijaliti šou programu u Australiji bila je iskrena i otvoreno govorila o svom putu do slave koji je ostvarila životom u Plejbojevoj vili.

Naime, ona je govorila o seksualnim odnosima s osamdesetosmogodišnjim vlasnikom magazina "Plejboj" Hjuom Hefnerom.

"Zamolio me je da postanem jedna od njegovih Plejbojvih zečica. Nisam znala o čemu se tačno radi, ali sam pristala. Tada sam živela u najmanjem i najružnijem stanu koji postoji i trpela svakakva s*anja pa sam se molila da me neko izvuče odande“, rekla je Kendra.

Kendra kaže da je odmah pristala da bude zečica.

"Pristala sam, naravno. Nisam znala da je i seks bio uključen. On bi me samo pitao ’Želiš li da idemo gore?’ i to je bilo to. Meni je tad bilo 18, a njemu 78. Nismo imale obavezu da imamo seks s njim, to je bio samo i isključivo naš izbor“, opisala je ovo svoje iskustvo.

Inače, Kendra danas ima dvoje dece i udata je za sportistu Henka Basketa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: