“Usamljena sam, ali to je cena slave”

Dvadesetdvogodišnja pevačica, Rita Ora pozirala je u toplesu za britansku naslovnicu magazina „GQ“. Ona je tom prilikom otvorila dušu i rekla da je ponekada strašno usamljena, ali da je to cena slave.

Izvor: B92

Utorak, 02.07.2013.

19:05

Default images

Rita Ora prekrila je gole grudi rukama i pokazala zavidno vitak struk i ravan stomak pozirajući samo u običnim crnim pantalonama.

Dašku glamura doprineo je njen blještavi nakit, dijamantske narukvice i naglašena šminka.

„Moja naslovnica GQ-a. Uspeli smo!“, napisala je Rita na svom Tviter nalogu.
U intervjuu koji je dala za pomenuti magazin ona je govorila o vezi sa dečkom, škotskim di-džejem Kalvinom Harisom i svom životnom stilu priznajući da čovek uvek nešto mora da žrtvuje ako želi nešto da postigne.

„Naravno da se osećam usamljeno i tužno, ali to je bila moja odluka. U neverovatnom sam položaju da promenim svoj život i život svoje porodice“, zaključila je Rita dodajući da joj jako nedostaju porodica i prijatelji, jer zbog posla često putuje.

foto: instagram/rita ora

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: