"Nemoj Nadala, pobedi Đokovića"

Toni Nadal, nekadašnji trener i stric Rafaela Nadala, imao je poruku za Stefanosa Cicipasa nakon što je ovaj slavio na turniru u Majorki koji se igra na travi.

Izvor:

Subota, 25.06.2022.

20:08

EPA-EFE/YOAN VALAT

Španac je istakao da je grčki teniser jedan od favorita na predstojećem Vimbldonu.

"Čestitke, Stefanos. Igraš sjajno na ovoj podlozi i za mene si jedan od favorita na Vimbldonu. Nadam se da nećeš pobediti Rafu ili Feliksa (Ože-Alijasim). Pokušaj da pobediš Đokovića", poručio je Nadal koji je aktuelni trener kanadskog tenisera i trenutno devetog igrača sveta.

Cicipas je slavio na turniru serije 250 u Majorki pošto je u finalu savladao Roberta Bautistu Aguta sa 6:4, 3:6, 7:6 (2). Grk je u Španiji došao do devete titule u karijeri.

Turnir u Majorki na travnatoj poslužio je igračima kao priprema za Vimbldon koji počinje u ponedeljak. Cicipas će u prvom kolu igrati protiv Aleksandra Rišara iz Švajcarske, dok će rival Bautisti Agutu biti Mađar Atila Balaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: