Dan V: Delpo muči Vavrinku, Đoković ubedljiv

Peti dan Vimbldona je pred nama i čeka nas nekoliko veoma zanimljivih susreta, od kojih smo jedan i odabrali.

Izvor: ÐN

Petak, 01.07.2016.

11:45

Dan V: Delpo muči Vavrinku, Đoković ubedljiv
Photo by Phil Cole/Getty Images

Na terenu će se naći i Novak Đoković od kojeg očekujemo da bude ubedljiv protiv Sema Kverija u trećem kolu.

Pa, da vidimo šta nas čeka.

Huan Martin del Potro – Stan Vavrinka

’Dobri div iz Tandila’ ostvario je prvu Gren slem pobedu posle mnogo vremena u prvom kolu Vimbldona čime je zakazao derbi sa Vavrinkom u drugoj rundi. Stan nije u dobroj formi već neko vreme, ali je u četiri seta izašao na kraj sa Tejlorom Fricom. Ovo će ujedno biti glavni meč dana i Del Potro sigurno može da parira Švajcaracu.

Predlog: Hrabro na plus gemove (u meču će biti odigrano više od 41,5 gemova) – kvota 1.90. Hrabriji neka pokušaju trijumf Del Potra (kvota 2.60).

Novak Đoković – Sem Kveri

Amerikanac je poznat kao dobar server i igrač koji voli da igra na travi, ali sada se sastaje sa najboljim igračem današnjice. Njegov početni udarac biće pod konstantnim pritiskom što pokazuju rezultati iz prethodnih mečeva. U poslednja dva susreta protiv Đokovića, Kveri je osvojio ukupno 10 gemova u pet setova. Nadamo se da Novak može da bude na istom nivou i sada jer će mu, prema prognozama kladionica, biti potreban po jedan brejk u svakom setu da uđe u minus.

Predlog: Minus gemovi (u meču će biti odigrano manje od 30,5 gemova) – kvota 1.90.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: