Nadal: Nemoguće je protiv Novaka

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da je na momente igrao veoma dobro protiv Novaka Đokovića, ali da ga je bilo nemoguće pobediti.

Izvor: JT

Subota, 18.04.2015.

18:59

Default images
Beta/AP Photo/Claude Paris

Đoković je slavio u prvom susretu dvojice tenisera od prošlogodišnjeg finala Rolan Garosa sa 6:3, 6:3 i plasirao se u finale Mastersa u Monte Karlu.

Mislim da sam igrao veoma dobro u pojedinim trenucima. Mogao sam da igram na pravom nivou protiv veoma teškog rivala i najboljeg na svetu, što Novak jeste danas. Ali, posle nekog vremena sam postao umoran, a kada se to desi, igrate kraće poene. I tada je nemoguće igrati protiv Novaka”, naglasio je Nadal.

Nadal, koji je u poslednjih godinu dana imao velike probleme sa povredama, istakao je da veruje da je imao svoje šanse u polufinalu u Kneževini.

Generalno, mislim da nisam bio daleko. Igrao sam na veoma visokom nivou u pojedinim trenucima. Mislim da je Novak odigrao sjajno. Moram da mu čestitam na načinu na koji igra i pobeđuje na skoro svakom meču koji je odigrao ove godine”, istakao je španski teniser.

Đoković će se za titulu u Kneževini, svoju 23. na turnirima iz Masters serije, boriti sa Čehom Tomašom Berdihom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: