Delegacija Galate na Markovom grobu

Predsednik Galatasaraja Dujgun Jasuvat i ambasador Turske u Srbiji Mehmet Kemal Bozaj ostavili su venac na grobu ubijenog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića.

Izvor: JT

Petak, 16.01.2015.

14:45

Default images
Foto: KK Crvena zvezda

Jasuvat i Bozaj su posetili grob tragično nastradalog Ivkovića u društvu prvog čoveka Crvene zvezde Nebojše Čovića nekoliko sati pre utakmicu trećeg kola Top16 faze Evrolige između ’crveno-belih’ i turskih klubova.

Ivković je ubijen u sukobima uoči prethodnog susreta Galatasaraja i Crvene zvezde 21. novembra u Istanbulu. Kao što je Čović najavio, u delegaciji turskog kluba na Bežanijskom groblju nije bio trener Galatasaraja Ergin Ataman.

Utakmica između Crvene zvezde i Galatasaraja igra se u 21 čas u „Kombank areni“, a košarkaši turskog kluba i stručni štab tek oko podneva su stigli u Beograd.
Foto: KK Crvena zvezda
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: