Srbija bez Ivanovića na Jermeniju?

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović najverovatnije neće igrati na utakmici sa Jermenijom na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016.

Izvor: JT

Četvrtak, 09.10.2014.

21:13

Default images

Selektor Dik Advokat na Ivanovića neće moći da računa zbog povrede zgloba i velikog otoka koji lekari pokušavaju da saniraju i osposobe ga bar za duel sa Albanijom, u utorak u Beogradu.

Desni bek Čelsija je, inače, stigao povređen na pripreme ‘Orlova’, a klub iz Londona je od Fudbalskog saveza Srbije tražio da se on vrati u Englesku. Ivanović je uprkos tome odlučio da ostane uz reprezentaciju.

Prethodnih dana, od okupljanja reprezentacije nije se ni pominjalo da bi Ivanović mogao da propusti susret u Jerevanu, koji se igra u subotu u 18 časova. On je čak normalno trenirao sa timom, a po dolasku u Jermeniju se normalno šetao po stadionu i davao intervjue.

Kako prenose mediji, ukoliko Ivanović definitivno ne bude u timu za meč sa Jermenijom, starter će biti Nenad Tomović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: