Lazović: Dug put ostavio trag

Fudbaler Partizana Danko Lazović rekao je da su “crno-beli“ u drugom poluvremenu protiv Torshavna pokazali da mogu da se vrate u meč i preokrenu ga.

Izvor: SV

Utorak, 22.07.2014.

23:54

Default images

"Bilo je teško. Dug put je ostavio trag. Dok smo se prilagodili na ove uslove... Znam kako je teško igrati ovde, jer sam igrao i sa reprezentacijom. Ali uspeli smo da se vratimo posle primljenog gola i da u drugom delu dokažemo da možemo", rekao je Lazović.

Partizan je pobedio ekipu Torshavna sa 2:1 u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U narednom kolu igraće protiv bugarskog Ludogoreca koji je posle pobede od 4:0 u prvom meču odigrao 1:1 sa Didelanžom iz Luksemburga.

"Oni su dobra ekipa, mozda su se opustili zbog rezultata iz prvog meča. Znamo da igramo protiv kvalitetnog protivnika", naveo je Lazović.

Partizan će u prvom meču trećeg kola gostovati u Razgradu 30. jula, dok je revanš meč protiv Ludogoreca na programu 6. avgusta na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: