EP: Smanjen kapacitet “Arene”

Kapacitet “Beogradske arene” biće smanjen na samo 14.800 mesta za završnicu Evropskog prvenstva u rukometu.

Izvor: JT

Petak, 27.01.2012.

09:26

Default images

Takva odluka doneta je posle sastanka predstavnika srpskog i hrvatskog Saveza i EHF sa ljudima iz MUP Srbije zbog svih dešavanja u poslednjih nekoliko dana.

U petak su na šampionatu na programu polufinalne utakmice, između Danske i Španije, odnosno Srbije i Hrvatske, dok su za nedelju zakazani meč za treće mesto i finale.

MUP će sasvim raspoloživimkapacitetima učiniti sve da ovaj spektakl bude organizovan na vrhunskom nivou. U dogovoru RSS i Hrvatskog rukometnog saveza, organizovanog dolaska navijača Hrvatske neće biti”, rekao je generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković.

Đurković je naglasio da je interesovanje za polufinalni duel između naše i hrvatske reprezentacije ogromno. U prodaji je ostalo svega 200 ulaznica, koje će planuti verovatno tokom dana.

U četvrtak su čelni ljudi rukometnog saveza Srbije, Hrvatskog rukometnog saveza i EHF održali sastanak sa predstavnicima MUP Srbije. Da Arena ima kapacitet 30.000 mesta, za meč sa Hrvatskom, bila bi mala, jer je interesovanje ogromno. Zato smo odlučili da kapacitet u petak bude 14.800 mesta. Ovim putem molim sve navijače da sportski i korektno navijaju, baš kao od starta prvenstva”, naglasio je Đurković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: