Murinjo: "Nisam Hari Poter"

Trener Real Madrida Žoze Murinjo rekao je da veruje da će doneti stabilnost u klub i dodao da na ekipu neće uticati nerešen rezultat sa Majorkom.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 01.09.2010.

14:24

Default images

Real je u nedelju odigrao bez golova sa Majorkom, dok je glavni konkurent za titulu Barselona pobedila Santander sa 3:0 i već na početku takmičenja stekla dva boda prednosti.

"Ja sam trener, a ne Hari Poter - on je čarobnjak. Magija je nestvarna, a ja živim za fudbal i to je stvarnost", rekao je Murinjo španskim medijima.

"U Madridu sam samo dva meseca. Da li znate koliko sam obavio treninga sa timom, uključujući pojačanja - ni 10", dodao je.

Murinjo je prošle sezone osvojio tri trofeja sa Interom, duplu krunu u Italiji i Ligu šampiona, a u maju je na klupi Reala zamenio Manuela Pelegrinija, kako bi prekinuo dominaciju Barselone i niz od dve godine bez trofeja "kraljevskog" kluba.

"Ja se razlikujem od trenera koji su predvodili Real prethodnih godina. Ne plašim se ničega i savršena sam osoba za posao u Real Madridu. Menjali su se treneri, a klubu je potrebna stabilnost. Ja to mogu da omogućim", rekao je bivši trener Čelsija.

Murinjo je u maju potpisao četvorogodišnji ugovor sa Realom i tako postao 10. trener od 2003. godine, kada je uprava smenila Visentea del Boskea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: