Ibrahimović na pozajmici u Milanu

Uprave Barselone i Milana postigle su dogovor da napadač španskog šampiona Zlatan Ibrahimović do kraja sezone igra kao pozajmljen igrač u italijanskom klubu.

Izvor: AK

Subota, 28.08.2010.

22:43

Default images

Ipak, uprava "rosonera" će na kraju sezone moći da potpiše četvorogodišnji ugovor sa Švedjaninom vredan 24 miliona evra.

Ibrahimović (28) je u Italiji igrao za Juventus i Inter, pre nego što je prošlog leta potpisao za Barselonu ugovor vredan 69 miliona evra. Uz novac, u Inter je otišao i tadašnji napadač španske ekipe Samjuel Eto.

Reprezentativac Švedske je za Barselonu postigao ukupno 22 gola, ali prošle sezone nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu.

U saopštenju Milana navodi se da će Ibrahimović, ako prođe lekarske preglede, potpisati četvorogodišnji ugovor sa klubom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: