Barsa bolja od Milana posle penala

Barselona je u prijateljskom meču pobedila italijanski Milan posle boljeg izvođenja jedanaesteraca i tako osvojila Gamper trofej.

Izvor:

Sreda, 25.08.2010.

23:04

Default images

Posle prvih 45 minuta nije bilo golova, a tim iz Katalonije poveo je golom novajlije Davida Vilje već u drugom minutu drugog poluvremene.

Fudbaleri Milana izjednačili su u 67. minutu preko Filipa Inzagija. Do kraja mela nije bilo golova, pa su pobednika odlučivala jedanaestereci, a fudbaleri Barsleone bili su precizniji.

Ovo je drugi poraz Milana u samo četiri dana posle lošijeg izvođenja penala, "crveno-crni" su na isti način poraženi i u nedelju u prijateljskom meču sa Juventusom. Barsa je u subotu osvojila prvi trofej ove sezone posle ubedljive pobede nad Seviljom u revanš meču Superkupa Španije.

Španska Primera i italijanska Seria A počinju narednog vikenda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: