Tošić: "Spremni smo za Slovan"

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedom nad nemačkim Hanoverom (3:2), završili su pripreme u Sloveniji i vratili se u Beograd.

Izvor: LB

Četvrtak, 22.07.2010.

22:39

Default images

Novo pojačanje ’crveno-belih’ Duško Tošić je na terenu proveo 80. minuta.

„Mislim da možemo biti zadovoljni partijom protiv Hanovera. Podižemo formu iz meča u meč i verujem da ćemo spremni dočekati duele sa Slovanom onako kako se od nas i očekuje“, istakao je Tošić.

Iako nam sparno vreme nije išlo na ruku, igrali smo svoju igru i držali loptu u našim nogama. Pokazali smo svoju snagu i mislim da na nas može da se računa ne samo u prvenstvu, već i u Evropi“, dodao je on.

Tošić je dodao da pobeda u poslednjoj pripremnoj utakmici veoma važna pred duel sa Slovanom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Hanover je iskusna ekipa, koja je veoma cenjena u Nemačkoj. Prethodne godine su imali određenih problema, ali su se dolaskom trenera Mirka Slomke, vratili u red. Baš zato ova pobeda dobija na značaju, a naročito pred dvomeč sa Slovacima“, poručio je Tošić, koji je u četvrtak ozvaničio svoj ugovor sa Crvenom zvezdom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: