Bubalo odredio kazne

Komesar Košarkaške lige Srbije Tihomir Bubalo odredio je kazne zbog tuče na terenu tokom meča Hemofarm – Partizan.

Izvor: MT

Četvrtak, 17.06.2010.

11:29

Default images

Po dva igrača oba kluba kažnjeni su sa po 1.000 bodova, dok su preostalih sedam igrača iz svake ekipe kažnjeni sa po 500 bodova.

Igrači Partizana Aleks Marić i Aleksandar Rašić, kao i njihove kolege iz Hemofarma Raško Katić i Goran Jagodnik kažnjeni su sa po 1.000 bodova, odnosno 85.000 dinara pošto svaki bod vredi 85 dinara.

Po sedam igrača Hemofarma i Partizana kažnjeno je sa po 500 bodova, odnosno sa po 42.500 dinara.

Tu kaznu platiće igrači Partizana Stefan Sinovec, Dušan Kecman, Strahinja Milošević, Petar Božić, Slavko Vraneš, Aleksandar Mitrović i Branislav Đekić. U Hemofarmu će bez 42.500 dinara ostati Bogdan Obrenović, Milan Mačvan, Marko Šutalo, Danilo Anđušić, Miloš Borisov, Boban Marjanović i Uroš Petrović.

Košarkaški klub Hemofarm moraće da plati i 1.000 bodova, odnosno 85.000 dinara zbog incidenata u gledalištu, odlučio je Bubalo.

Bubalo je izneo pohvale za arbitre meča.

Odlično su se poneli, stajali su sa strane, pamtili ko je sve bio uključen u incident i na kraju reagovali. Nije bilo razloga za prerani kraj utakmice, jer su se strasti smirile i opet su se stekli uslovi za igru“, rekao je Bubalo.

Todorić: „Znam pozadinu svega“

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić izjavio je kako su mu poznati uzroci incidenta, ali nije želeo da ih navodi pre kraja finalne serije.

Sezona je naporna i duga, mnogi igrači su iscrpljeni, a i ovo nam je već sedmi-osmi duel sa Hemofarmom. Na žalost, naboj se osetio već na prvom meču, a rasplamsao se u Vršcu. Iako znam pozadinu svega ovoga neću ništa da pričam dok se serija ne završi, a kada sve bude gotovo i kada se odluči ko će biti prvak Srbije, onda mogu da iznesem svoje mišljenje o incidentu

Košarkaš ’crno-belih’ Lorens Roberts „spustio je loptu“, izjavivši kako su tenzije u finalu normalne.

Tenzije u finalu su nešto normalno. Možda smo malo prekrdašili, ali na sreću koliko-toliko veći incident je sprečen. Nećemo više da razmišljamo i govorimo o tome, okrećemo se trećem meču i rezultatu na terenu, kako bi uspelo još jednom da pred našim navijačima savladamo Hemofarm i osvojimo titulu“, rekao je Roberts.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: