Vanja Udovičić: „Samo Srbija“

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Vanja Udovičić više nije igrač Pro Reka jer je odbio da igra za reprezentaciju Italije.

Izvor: JT

Petak, 11.06.2010.

10:53

Default images

Pro Reko je tako ostao bez najkorisnijeg igrača Svetskog prvenstva u Rimu i ovogodišnjeg ’fajnal fora’ Evrolige i ujedno najboljeg igrača na italijanskoj sceni.

„Od danas sam slobodan igrač. Bilo je, jao što ste i čitali, ’ili-ili’. Odlučio sam to što sam odlučio", rekao je Udovičić.

„Došlo je do momenta kada sam morao da odlučim – ili italijanska reprezentacija i Pro Reko, ili da budem slobodan igrač i da igram za srpsku reprezentaciju. Ne mogu u ovom trenutku da promenim reprezentaciju, ne osećam se tako i to je presudilo. Smatram da u ovom trenutku nisam u situaciji da se bojim za svoju egzistenciju i budućnost. Od danas samo razmišljam o reprezentaciji. Zna se kakve nas obaveze očekuju tokom leta, posvećen sam samo tome i ne želim da bilo šta remeti atmosferu“, rekao je za B92 Vanja Udovičić.

Vaterpolo reprezentaciju Srbije ovog leta očekuje Svetska liga i Evropsko prvenstvo u Zagrebu,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: