Četvrtak, 08.04.2010.

20:40

Đorđević prešao u Krilja Sovjetov

Bivši kapiten Partizana Nenad Đorđević raskinuo je sporazumno ugovor sa šampionom i potpisao dvogodišnji sa ruskim klubom Krilja Sovjetov iz Samare.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Default images

"Posle nekoliko meseci neračišćenih računa našli smo najbolje rešenje, što je najbitnije za mene i za klub. Mislim da sam postupio pravilno posle svega što se dešavalo i da ću karijeru nastupiti u jednoj od ozbiljnijih evropskih liga", rekao je Đorđević.

"Najbitnije je što ću nastaviti da igram fudbal. Žao mi je što to nisam mogao da radim u Partizanu. U svakom slučaju, ja ću do kraja života ostati Partizanovac. Biće mi drago zbog ove generacije ako bude osvojila treću uzastopnu titulu što će biti totalna dominacija u Srbiji. Biću uz sve njih kao što sam bio i do sada. Najbitnije je da Partizan nastavi sa onim što radi poslednje dve godine što je pravi put", istakao je Đorđević koji se zahvalio navijačima 'crno-belih' na podršci.

Đorđević je karijeru počeo 1998. godine u Jedinstvu iz Paraćina. Posle godinu dana prešao je u Obilić gde se zadržao do 2003. godine. Potom je prvi put posao član Partizana koji je napustio 2007. i prešao u Džef junajted iz Japana. Tamo je odigrao samo jednu sezonu postigavši tri gola, od toga jedan sa svoje polovine terena, da bi se ponovo vratio u Partizan čiji je bio kapiten do kraja 2009. godine.

Tokom zimske pauze postao je višak u klubu pa je trenirao sa Teleoptikom, a sledeće dve godina igraće za tim iz Samare koji je u prva četiri kola novog šampionata zabeležio sva četiri poraza pa se nalazi na poslednjem mestu sa gol razlikom 2:9.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: