Tajson na Holifilda, deo III?

Postoji mogućnost za novu borbu između Majka Tajsona i Ivandera Holifilda, navodi se na sajtu „Ringsajd Riport“ (Ringside Report).

Izvor: B92, eurosport

Četvrtak, 04.03.2010.

23:32

Default images

„Bivši promoter Don King ima načelni dogovor sa Tajsonom da se ’Čelični Majk’ vraća u ring 2010. godine. Prvobitni plan bio je da se održai treća borba Tajsona i Holifilda, ali glasine kažu da Tajson okleva i da bi zato moglo da se pređe na plan B“, piše na sajtu.

Majk Tajson ima 44 godine i nije se borio od 2005. godine, kada je odbio da izađe u ring na sedmu rundu borbe sa Kevinom Mekbrajdom. Izgubio je tri od poslednja četiri meča pre penzije, a dobijali su ga još Dani Vilijams i Lenoks Luis.

Holifild ima 47 godina i borio se još šest puta nakon Tajsonovog odlaska u penziju. U decembru 2008. godine izgubio je od Nikolaja Valujeva u borbi za WBA pojas, a Holifildova nardna borba trebalo bi da bude sa Fransom Botom u Las Vegasu 17. aprila.

Tajson je izgubio od Holifilda dva puta u sedam meseci (1996-1997), a drugi meč ušao je u legendu jer je Tajson protivniku odgrizao parče uha.

Kao drugi potencijalni Tajsonovi rivali spominju se Žan-Mark Mormek. Toni Garno, Vini Madalon i Derik Rozi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: