FED kup: Srbija dočekuje Slovačku

Najbolje teniserke Srbije igraće za opstanak u Svetskoj grupi FED kupa sa selekcijom Slovačke, odlučeno je žrebom u Londonu.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 10.02.2010.

12:08

Default images

Meč će se održati 24 i 25.aprila u Beogradu. Najbolje teniserke Slovačke su Danijela Hantuhova (trenutno 27. na WTA listi) i Domenika Cibulkova (koja je tri mesta slabije plasirana od Hantuhove).

Srbija je na žrebu u Londonu bila postavljena za jednog od četiri nosioca,,a među mogućim rivalima bile su još selekcije Francuske, Estonije i Australije.

Slovakinje, predvođene Hantuhovom (koja ponovo igra dobro) i Cibulkovom (koja je u padu forme i ima dosta problema sa povredama) pobedile su Kinu sa 3:2 i tako izborile šanse da se kroz duel sa Srbijom bore za ulazak u "elitu".

U preostalim mečevima za popunu Svetske grupe I Fed kupa sastaće se:
Nemačka - Francuska
Ukrajina - Australija
Belgija - Estonija

Poslednji put Srbija i Slovačka sastale su se u ovom takmičenju u Košicama 2007. godine, kada je naša reprezentacija pretrpela poraz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: