Kabanjas stabilno

Paragvajski fudbaler Salvador Kabanjas, koji je zadobio teške povrede glave iz vatrenog oružja u Meksiku u stabilnom je stanju, ali mu je život i dalje ugrožen.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 26.01.2010.

20:14

Default images

"Trenutna situacija ohrabruje, ali je i dalje veoma opasna. Narednih nekoliko časova biće ključni i onda ćemo znati šta bi još mogli da preduzmemo u stabilizovanju njegovog zdravstvenog stanja", izjavio je doktor Ernesto Martines, koji je operisao Kabanjasa.

Poznati fudbaler, napadač meksičkog kluba Amerika, teško je ranjen juče oko pet časova ujutro u jednom noćnom baru u južnom delu Siudad Meksika, kada su nepoznati napadači pokušali da ga opljačkaju. Hitno je prebačen u bolnicu sa metkom u glavi.

Dvadesetdevetogodišnji Kabanjas pomogao je reprezentaticiji Paragvaja da izbori direktan plasman na prvenstvo sveta u Južnoj Africi, gde je trebalo da bude jedan od aduta nacionalnog tima, za kojeg je do sada odigrao 44 utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: