'Orlići': 'Možemo do EP'

Mladi fudbaleri Srbije mnogo teže nego što su očekivali pobedili su Norvešku 3:2, a veliki preokret povećao je i nadu 'Orlića' u plasman na EP u Danskoj.

Izvor: B92

Nedelja, 15.11.2009.

23:20

Default images

Srbija se izjednačila sa Hrvatskom na drugom mestu sa devet bodova, dok Slovačka ima deset. Apsolutni heroj u nedelju bio je trostruki strelac Miralem Sulejmani. "Ušli smo u meč znajući da nas samo pobeda održava u igri. U velikoj želji za trijumfom mnogo smo grešili pa smo i primili lako dva gola. Ipak, uspeli smo da smanjimo pre pauze pa nam je bilo lakše u nastavku".

Miralem Sulejmani je dodao da je posle ove pobede samopouzdanje igrača znatno veće.

"Jako je teško vratiti se i pobediti posle minusa od dva gola. Mislim da ćemo sada više verovati u sebe. Ostvarili smo ono što smo želeli u ovoj utakmici i sada idemo u Dansku da prefesionalno odradimo i taj meč i onda u miru do nastavka kvalifikacija analiziramo igru i ispravimo sve propuste koje smo napravili", rekao je kapiten 'Orlića.'

Vezni igrač Dušan Tadić takođe veruje u plasman na U21 Evropsko prvenstvo 2011. godnie.

"Mnogo nam znači ovaj trijumf. Sve je u našim rukama, samo moramo ozbiljnije da krenemo od poćetka. Ne smemo da dozvolimo protivniku da stekne prednost. Verujemo u sebe i svoje mogućnosti i znamo kakva nam je raćunica do kraja, pobediti na sva tri meča i kao prvi u grupi izboriti prolazak u sledeću fazu kvalifikacija", zaključio je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: