Ninkova prati i Juventus

Na listu zainteresovanih za desnog beka Crvene zvezde,Pavla Ninkova, pored Lacija, Tuluza, Palerma, Atalante, stigao i slavni Juventus.

Izvor: B92, SŽ

Petak, 30.10.2009.

09:42

Default images

Desni bek Crvene zvezde Pavle Ninkov odličnim igrama u ovoj sezoni, privukao je pažnju brojnih klubova. Od ranije je poznato da ga prate Lacio, Atalanta, Palermo, pojedini španski klubovi, i francuski Tuluz. Medjutim,prema pisanju beogradskih meijia i italijanskog "Titosport-a", Ninkov je stigao i na listu želja slavnog Juventusa.

Pored Ninkova, na toj listi igrača koji bi trebalo da zamene povredjenog Džonatana Zebinu, nalaze se i Rafinja iz Šalkea, Zabaleta iz Mančester Sitija i Zuniga iz Napolija.

Medjutim, taj spisak skraćuje cena igrača za koje je zainteresovan Ćiro Ferara, pa se kao nešto jeftinija rešenja nameću Zuniga i Ninkov, iako jeprva želja Rafinja.

Beogradski mediji spekulisali su prethodnih nedelja da bi klubovi koji su zainteresovani za Ninkova mogli da plate izmedju 3 i 4 miliona evra za desnog beka Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: