Karadžić: Antić selektor i posle SP

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je da je želja Saveza da Radomir Antić ostane selektor do kraja Evropskog prvenstva 2012.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 05.10.2009.

17:11

Default images

Karadžić je posle sastanka Izvršnog odbora rekao da da ugovor sa Antićem traje do završetka Svetskog prvenstva, ali da je želja da on na toj funkciji ostane i posle Južne Afrike, i da reprezentaciju odvede i na Evropsko prvenstvo koje se 2012. godine igra u Poljskoj i Ukrajini.

Uvereni smo da ćemo otići na Svetsko prvenstvo, a bez obzira na to šta ćemo uraditi u Južnoj Africi, naša je želja da Antić ostane na mestu selektora, jer je pod njegovim vođstvom stvorena izuzetno dobra atmosfera, ne samo u nacionalnoj selekciji, već u celokupnom našem fudbalu“, rekao je Karadžić.

Prema Karadžićevim rečima, u ovom trenutku je, ipak, još rano govoriti o tome da li će doći do produžetka saradnje sa Antićem, s obzirom da razgovori tek predstoje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: