Ignjatijević: Početak je uvek bitan

Fudbaler Crvene Zvezde Nikola Ignjatijević oporavio se od bolesti i vratio u puni trenažni proces, pa potpuno spremno dočekuje subotnji start Jelen Superlige.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 13.08.2009.

15:53

Default images

Provereni levi bek je ocenio je da je početak u svakom takmičenju izuzetno važan i istakao da će takav biti i subotnji duel njegovog tima sa Jagodinom na startu srpskog prvenstva. On je dodao da će gostovanje u Jagodini biti odlična prilika za 'crveno-bele' da naprave lepu uvertiru pred duele sa praškom Slavijom, u nastavku borbe za plasman u Ligu Evrope.

"Iščekuje nas prva utakmica u domaćem prvenstvu i odmah igramo na strani, protiv Jagodine. Svi znamo kada Zvezda gostuje da je to uvek motiv više za domaćina. Idemo tamo da pokažemo koliko vredimo i pobedom napravimo dobru uvertiru za prvi meč sa Slavijom u nastavku borbe za Ligu Evrope. Svaki početak je jako bitan i zbog toga je sigurno da nećemo mislima biti u Pragu, već smo u ovom trenutku samo fokusirani na duel sa Jagodincima", rekao je Ignjatijević.

Početak nove sezone u Jelen Superligi Srbije fudbaleri Zvezde dočekuju u dobroj atmosferi, stvorenoj zahvaljujući pobedi nad Dinamom iz Tbilisija od 5:2 u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Ignjatijević je istakao da očekuje da će se 'Crveno-beli' u novoj sezoni boriti za najviši plasman i pored činjenice da su u letnjem prelaznom roku promenili veliki broj igrača.

"Atmosfera u ekipi je odlična, naročito posle eliminacije Gruzijaca. Međutim, svi znamo šta predstavlja Zvezda u domaćim, evropskim i svetskim okvirima. Dobro se zna šta navijači očekuju od nas. Jedno je sigurno, na svakom meču moramo dati sve od sebe i ići na pobedu. Ne vidim zbog čega se ne bi borili za titulu", optimista je defanzivac 'crveno-belih'.

Ignjatijević je ocenom da će glavni rivali njegovom timu za osvajanje titulu šampiona Srbije biti Partizan i Vojvodina.

"Uz nas, za najviši plasman boriće se Partizan i prema najavama Vojvodina, isto kao i prošle sezone. Što se tiče opstanka, ima dosta izjednačenih timova, ali smatram da su najugroženiji novi superligaši, jer imaju manjak iskustva u elitnom rangu takmičenja", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: