Petak, 15.05.2009.

15:58

Ziki prošao, Đoković/Vemić ispali

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se u polufinale turnira Masters serije u Madridu.

Izvor: B92, Beta

Default images

Srpsko-kanadska kombinacija je u četvrtini finala Špance Tomija Robreda i Marsela Granoljersa sa 2:1 , po setovima 4:6, 6:3, 10:8. Zimonjić i Nestor, koji su postavljeni za druge nosioce, igraće u polufinalu protiv Argentinca Huana del Potra i Amerikanca Mardi Fiša. Drugi srpski dubl Novak Đoković/Dušan Vemić poražen je od Simona Aspelina i Vejna Mudija 4:6, 6:3, 11-9 za 1 čas i 23 minuta igre.

Na kraju je u super taj brejku ipak presudilo ogromno iskustvo srpskog i kanadskog tenisera. U odlučujućim poenima Zimonjić i Nestor su sačuvali koncentraciju i hladnokrvnost i na kraju se sasvim zasluženo plasirali u polufinale, iako to nije bilo nimalo lako, pošto Španaci važe za specijaliste za igru na šljaci.

Turnir u Madridu igra se za ukupni nagradni fond od 3,7 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: