U petak spisak reprezentativaca

Selektori Radomir Antić i Slobodan Krčmarević objaviće u petak spiskove igrača najjače i mlade reprezentacije za predstojeće utakmice.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.03.2009.

16:36

Default images

Radomir Antić će u 12 časova saopštiti ko će nositi dres našeg tima u Konstanci, gde 28. marta Srbija igra kvalifikacioni meč za SP sa Rumunijom, kao i četiri dana kasnije na stadionu Partizana, kada je na programu prijateljska utakmica sa Švedskom. Reprezentativci će se u ponedeljak okupiti u Kovilovu, a ekipa tri dana kasnije putuje u Konstancu.

Krčmarević će zatim objaviti spisak igrača za prijateljske mečeve sa Ukrajinom (Jagodina, 27. mart) i Rumunijom (Kragujevac, 1. april), u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Švedskoj.

Opširan intervju sa Radomirom Antićem pročitajte ovde.

Istovremeno, FS Srbije preneo je informaciju dobijeu od Fudbalskog saveza Farskih Ostrva: meč kvalifikacija za SP igraće se 10. juna od 20.15 po našem vremenu na stadionu Tošvelur u Tošhavnu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: