Eto’o na meti Milana

Predstavnici Milana sastali su se sa zastupnicima Barseloninog napadača Semjuela Eto’oa i očekuje se da bi uskoro mogli da pošalju konkretnu ponudu za igrača.

Izvor: B92

Sreda, 18.02.2009.

12:49

Default images

Veruje se da su ‘rosoneri’ favoriti u trci za dovođenje Kamerunca. Centarfor Barselone igra sjajno ove sezone, ali Katalonci još uvek nisu ponudili novi ugovor svom napadaču, što bi Milan mogao da iskoristi. Pošto Eto’o želi slična primanja kao i Leo Mesi, a Barselona nije spremna da mu izađe u susret, Kamerunac bi ubrzo mogao da napusti ‘Nou Kamp’.

Mediji su naveli da je Barselona želela da ponudi ugovor Eto’ou do 2014. godine, ali je igračev agent, Hosep Maria Mesaljes odbacio mogućnost da njegov klijent potpiše dugogodišnji ugovor.

Gazeta Delo Sport tvrdi kako je Milan već u kontaktu sa igračem i njegovim agentom. ‘Rosoneri’ su bili blizu dovođenja Kamerunca prošle godine, ali su se ipak odlučili za Ronaldinja.

Uprava Milana je udobrim odnosima sa predsednikom Barselone Đoanom Laportom, tako da se očekuje da ponuda za Eto’oa uskoro stigne.

Mediji u Engleskoj navode kako je Mančester Siti spreman da pošalje veoma ozbiljnu ponudu za Kamerunca, ali veruje se da Eto’o ne bi bio zainteresovan da pređe u redove ‘građana’, pošto želi da igra u Ligi Šampiona.

Milan je takođe obnovio interesovanje za defanzivca Liverpula, Danijela Agera, gde je Tutosport čak objavio da je Danac bio na medicinskom pregledu u Milanu, ali je sam igrač nedavno izjavio da ne želi da napušta klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: