Hamilton bira suvozača

Izvor: Andrijana Žikiæ

Nedelja, 04.11.2007.

22:48

Default images

"Niko Rozberg, Adrijan Sutil ili Heiki Kovalainen", odgovorio je vozač Meklarena Luis Hamilton na pitanje medija ko će zameniti Španca Fernanda Alonsa. U tek završenoj sezoni F1, Hamilton je zauzeo drugo mesto sa istim brojem bodova kao i Alonso (109) i bodom manje od šampiona Kimija Raikonena.

"Važno je da to bude timski igrač", obrazložio je Britanac poučen iskustvom i saradnjom sa bivšim klupskim kolegom Alonsom.

Sin svetskog prvaka iz 1982.godine Kekea Rozberga, Nemac Rozberg je pod ugovor sa Vilijamsom, a mogućnost da promeni "sredinu" postoji, s obzirom da je trkačku sezonu završo kao deveti.

Šanse za dolazak u Reno imaju i Hamiltonov prijatelj Sutil, kao i Finac Kovalainen, koji je bio sedmoplasirani sa osvojenih 30 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: