Pariz: Tipsarević u drugom kolu

Izvor: Saša Ozmo

Ponedeljak, 29.10.2007.

16:49

Default images

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u drugo kolo turnira Masters serije u Parizu, pošto je u meču prve runde savladao Vinsa Spejdiju rezultatom 7:6 (11-9), 7:6 (7-2) za 1 čas i 50 minuta igre. Jedini prethodni okršaj dvojice tenisera Amerikanac je rešio u svoju korist pre dve godine u Skotsdejlu. Naredni Tipsarevićev rival je Nemac Tomi Has.

Presudan za pobedu srpskog tenisera bio je odličan servis – napravio je čak 16 asova i osvojio 90% poena na svoj servis.

Tipsarević i Has su se do sada sastali samo jednom, bilo je to na Vimbldonu pre dve godine. Nemac je na tom meču imao veliki peh, iskrenuo je skočni zglob na zagrevanju i početkom drugog seta bio primoran da preda.

U Parizu su do sada završena još četiri meča – Fiš je dobio Tursunova sa 7:6, 6:4, Del Potro je bio bolji od Lopesa rezultatom 6:3, 6:4, Vavrinka je eliminisao Kifera, a Sepi je pobedio Kverija.

Na turniru u prestonici Francuske učestvuje i Novak Đoković. On je slobodan u prvom kolu, a u drugom će na megdan boljem iz meča Montanjes – Santoro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: