Đoković u Majamiju igra i dubl

Novak Đoković je u Indijan Velsu istakao da se možda prerano vratio na teren posle operacije, ali već u Majamiju će imati još više obaveza.

Izvor: AK

Utorak, 20.03.2018.

19:05

Đoković u Majamiju igra i dubl
Foto: Getty images

Osim što će nastupiti u glavnom žrebu u pojedinačnoj konkurenciji, Novak će sa Viktorom Troickim igrati i u dublu.

U prvom kolu srpski tandem očekuje sudar sa hrvatsko-australijskom kombinacijom koju čine Nikola Mektić i Aleksandar Peja.

Potencijalni rivali u drugoj rundi su drugi favoriti turnira Finac Henri Kontinen i Australijanac Džon Pirs.

Đoković će u pojedinačnoj konkurenciji nastupiti od drugog kola, a čeka pobednika duela između Nemca Miše Zvereva i Francuza Benoe Pera.

S druge strane, Troicki počinje već u prvoj rundi, a rival mu je Kanađanin Denis Šapovalov. Ako ga pobedi, u drugom kolu ga čeka Damir Džumhur iz BiH.

U Majamiju će igrati još trojica srpskih tenisera – Filip Krajinović (slobodan u I, pa čeka boljeg iz duela Petera Gojovčika i kvalifikanta), Dušan Lajović (protiv Orasija Sebaljosa) i Miomir Kecmanović (protiv Denisa Istomina).

Masters u Majamiju počinje u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: