Zvezda kupila Babića od Real Sosijedada

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je da su crveno-beli otkupili ugovor Srđana Babića od Real Sosijedada.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.02.2018.

12:39

Zvezda kupila Babića od Real Sosijedada
Starsportphoto

"Mi smo otkupili ugovor Sosijedada od petka, i Babić je 100 posto igrač Crvene zvezde. On će biti kičma kluba, Zvezda planski radi i dugoročno razmišlja. Babića spremamo kao zamenu za Le Taleka, a Jovičić je tu za mesto Donalda".

Crvene zvezda će španskom klubu platiti 800.000 evra, u četiri rate po 200.000.

'Zlatni Orlić' će sa Crvenom zvezdom potpisati ugovor na četiri godine kada se u četvrtak vrati u Beograd iz Beleka.

Babić je prošlog leta stigao na jednogodišnju pozajmicu s otkupnom klauzulom od 2.000.000 evra, a do sada je odigrao 14 utakmica.

Terzić je novinarima govorio o prelaznom roku, kao i o ponudama koje su odbili za Donalda i Le Taleka.

"PAOK je nudio Le Taleku 800.000 godisnje, a klubu jos 750.000. Donald je dobio od Dinama iz Moskve 75 hiljada evra platu, a Zvezdi je nuđeno 800 hiljada.
Nije realno da Zvezda moze da parira tim klubovima, oni su mislili da mogu da dobiju više od toga. Teško ćemo dobiti u domaćoj ligi nekog od igrača profila koje trazimo",
zaključio je generalni direktor crveno-belih i dodao:

"Račić je krajem avgusta potpisao novi ugovor na četiri godine i očekujem isto od još nekoliko igrača. Zvezda će ispoštovati Donalda i Le Taleka".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: