"Odj***" sudiji i dva žuta za deset sekundi

Koliko se ne isplati rasprava sa sudijom za svega desetak sekundi utakmice Juventusa i Udinezea uverio se Mario Mandžukić.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 23.10.2017.

16:37

Getty images

Golgeter "Stare dame" je isključen u 26. minutu utakmice prvo zbog prigovora, a onda i zbog toga što je opsovao glavnog arbitra meča Danijeleu Doverija.

Hrvatski internacionalac je prigovorio zbog starta Adnana Alija kada je tražio penal i nezadovoljan sudijskim odgovorom verbalno odreagovao prema Doveriju.

Juventus je u Udinama pobedio sa 6:2 zahvaljujući het-triku Samija Kedire, ali je u trenutku isključenja Mandžukića bilo 2:1 za Juve, a Udineze je izjednačio ubrzo na 2:2.

Njegovo isključenje nije skupo stajalo Juventus, a njegov trener Masimilijano Alegri nakon meča kaže da se zahvalio svom igraču.

"Zahvalio sam se Mariju jer nas je ostavio s deset igrača pa smo morali da dokažemo kvalitet i timski duh da bismo pobedili. Naravno, on zna da je napravio grešku, ali mu ne zameram. To je iza nas i idemo dalje. Takođe, Mario je trebalo da odmara protiv Udinezea, ali je igrao i borio se kao uvek", rekao je Alegri.

Juventus posle pobede nad Udinezeom treći na tabeli iza Napolija i Intera. Napoli ima osam pobeda i remi, ukupno 25 bodova, Inter ima 23 boda posle sedam pobeda i dva remija, dok Juventus ima 22 boda, sedam pobeda i po jednu nerešenu i poraz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: