Bogdan debituje protiv tima koji ga je draftovao

Bogdan Bogdanović propustio je prva tri meča Sakramento Kingsa ove sezone, ali bi konačno mogao da debituje u noći između ponedeljka i utorka.

Izvor: AK

Ponedeljak, 23.10.2017.

09:21

Bogdan debituje protiv tima koji ga je draftovao
Foto: Getty images

Srpski bek je propustio uvodne utakmice zbog iskretanja skočnog zgloba 12. oktobra protiv Los Anđeles Klipersa u predsezoni.

Svoj prvi nastup u NBA ligi mogao bi da ima protiv Finiks Sansa (utorak, 4:00h), ekipe koga je ga 2014. draftovala, te dve godine kasnije poslala u Kaliforniju u trejdu sa Kingsima za Markiza Krisa.

Kingsi su ostvarili samo jednu pobedu u prva tri meča, a u tim utakmicama se pokazalo da im je potreban igrač upravo Bogdanovićevog profila, koji sjajnim šutem i brojnim poenima može da donese dodatnu dimenziju igre u napadu.

Sansi su idealna prilika da se pokaže na debiju jer su izgubili sve tri utakmice, a druga su najgora odbrana u ligi, primaju 128,7 poena po meču.

To je donelo otkaz treneru Erlu Votsonu u nedelju posle trećeg poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: