Jovetić zamena za Mbapea u Monaku

Nejmar još nije stigao da se skrasi u Pari Sen Žermenu, a u Parizu se podigla buka oko Kilijana Mbapea koji bi umesto u Real Madrid mogao u Pariz.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 28.08.2017.

12:14

Jovetić zamena za Mbapea u Monaku
Getty images

Kako piše francuski L'Ekip, PSŽ želi da dovede i talentovanog napadača Monaka i spreman je da za to plati 180 miliona evra što bi prelazni rok u kome je viđen najskuplji transfer ikada učinilo još 'luđim'.

Ali, u Monaku izgleda da nisu časili časa jer francuski mediji prenose da je već pronađena alternativa za 'novog Anrija' u kneževini. Reč je o crnogorskom napadaču Stevanu Jovetiću koji je sa uspehom igrao za Partizan pre odlaska u Fiorentinu, Mančester Siti i Inter.

Jovetić nije igrao na uvodnim mečevima u Seriji A, još ranije ga je sa spiska igrača na koje računa precrtao Lučano Spaleti, a drugi deo prošle sezone je proveo na pozajmici u Sevilji.

Inter bi od prelaska Jovetića mogao da dobije 11 miliona evra, a Crnogorac bi zaigrao u paru sa Radamelom Falkaom. Za njegov potpis su navodno bili zainteresovani Njukasl, Mančester Junajted i Sevilja koja je htela da otkupi njegov ugovor, ali je prema L'Ekipu Jovetić najbliži selidbi u kneževinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: