Kritike zbog Solomona:Partizan veći klub od Rijeke

Bivši fudbaler Rijeke Ivor Vajcer kritikovao je trenera šampiona Hrvatske Matijaža Keka.

Izvor: SM

Petak, 18.08.2017.

19:18

Kritike zbog Solomona:Partizan veći klub od Rijeke
YSS

Fudbaleri Rijeke poraženi su u nadoknadi vremena u Pireju u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope.

Vajcer u izjavi za hrvatske medije žestoko kritivkovao slovenačkog stručnjaka, a pored mnogih stvari dotakao se i najnovijeg pojačanja Partizana Teofilusa Solomona.

Nigerijski napadač pre nekoliko je pojačao crno-bele, kao pozajmljeni igrač iz Rijeke, za kojeg Vajcer kaže da se radio o ozbiljnom igraču:

“Zar nije bolje dati šansu nekim mladim igračima, kojima se nazire blistava budućnost. Najbolji primer je Solomon koji bio u ovoj Rijeci bio odlično pojačanje ukoliko bi mu se pružila šansa. Rijeka nema tako jakog, brzog i prodornog igrača, a na kraju bi igrao praktično ni za šta. Ali ne, za njega nema mesta i on prelazi u Partizan, koji je, hteli mi to da priznamo ili ne, mnogo veći klub od našeg", izjavio je Vajcer, a preneo “Večernji list”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: