Valverde: Rezultat nije realan, igrali smo dobro

Trener Barselone Ernesto Valverde rekao je da rezultat u prvo meču finala Superkupa nije realan i da je njegova ekipa igrala dobro uprkos lošem rezultatu.

Izvor: PT

Ponedeljak, 14.08.2017.

09:12

Valverde: Rezultat nije realan, igrali smo dobro
Getty Images

"Ne mislim da smo igrali toliko loše, koliko to pokazuje rezultat na semaforu. Postigli su tri gola, ali ovo je bila utakmica u kojoj smo igrali veoma dobro", rekao je Valverde posle meča.

Barselona je pred domaćom publikom razočarala, a bivši trener Bilbaa smatra da su Madriđani bili konkretniji u napadu i da im je to donelo tri gola.

"Uhvatili su nas u situaciji jedan na jedan i onda su postigli jedan prelep gol, a potom i drugi za 3:1. Drugi gol nas je baš omeo, ali čestitamo im i pokušaćemo da popravimo stvari u revanš meču", kazao je Valverde.

Na pitanje koliko je teško vratiti se u meč, trener Barselone je rekao da zna da se ekipa ne nalazi u najboljem položaju.

"Imam nepoželjan rezultat posle prvog meča i Real je favorit. Malo smo zatečeni ovakvom situacijom, ali imamo vremena da se oporavimo i povratimo snagu", zaključio je Ernesto Valverde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: