UEFA ozvaničila kaznu, Partizan će se tek žaliti

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) zvanično je objavila suspenziju Partizan na dve utakmice bez publike na domaćem terenu i 130.000 evra.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 07.08.2017.

15:58

UEFA ozvaničila kaznu, Partizan će se tek žaliti
Foto: StarSport

Tri dana nakon što je UEFA donela odluku iz redova srpskog šampiona su neformalnim putem najavili da će se tek žaliti na odluku, a rok za to je pet dana.

UEFA je upozorila crno-bele da ukoliko u naredne tri godine naprave sličan prestup, automatski će imati još jedan meč pred praznim tribinama.

Partizan je kažnjen zbog loše organizacije utakmica protiv Budućnosti i Olimpijakosa, tokom kojih su navijači sedeli na stepenicama, koristili pirotehnička sredstva, ubacivali predmete na teren, kako i zbog, kako je navedeno, rasističkog navijanja.

Ukoliko žalba bude odbijena, Partizan će u prvom mecu plej-ofa za LIgu Evrope dočekati Videoton pred praznim tribinama stadiona u Humskoj. Ukoliko se plasira u grupnu fazu takmičenja, prvi meč u Humskoj će takođe biti bez publike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

226 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: