Sastavite idealni tim koji vredi kao Nejmar

Transfer Nejmara da Silve iz Barselone u Pari Sen Žermen zasenio je sve transfere ovog leta sa 222 miliona evra.

Izvor: AK

Subota, 05.08.2017.

18:38

Sastavite idealni tim koji vredi kao Nejmar
Foto: Getty images

Sledeći najveći napravio je Mančester Junajted koji je doveo napadača Romelua Lukakua iz Evertona za 85 miliona.

Bilo je tu još nekoliko velikih transfera, među njima i Nemanje Matića iz Čelsija u Junajted za 45 miliona, ali opet u oči upada suma koju je izdvojio pariski klub.

Čak i najveći evropski klubovi tokom leta znaju da potroše mnogo manje novca na sve transfere koje naprave, i opet značajno se pojačaju, pa vas pozivamo da i vi napravite tim od 11 igrača koji su ovog leta promenili sredinu, a čiji bi ukupan transfer iznosio do 222 miliona evra.

Primer: Džo Hart (besplatan) – Leonardo Bonuči (42), Sead Kolašinac (besplatan), Viktor Lindelof (35), Dani Alves (besplatan) – Juri Tilemans (25), Hakan Čalhanolu (22), Nemanja Matić (45) – Hames Rodriges (pozajmica za 10) Mohamed Salah (42), Vejn Runi (besplatan).

Sastavite u komentarima vaš idealan tim od 222 miliona evra od igrača koji su ovog leta promenili klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: