Iliev nije otkrio iznos rekordnog transfera kluba

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev potvrdio je da je Sejduba Suma najskuplje pojačanje tog kluba, ali nije otkrio tačan iznos transfera.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 20.07.2017.

13:59

Iliev nije otkrio iznos rekordnog transfera kluba
Foto: StarSport

Suma je sa Partizanom potpisao trogodišnji ugovor, a spekuliše se da je Partizan je Slovanu iz Bratislave za njegov transfer izdvojio 1,65 miliona evra uz procenat i bonuse.

"Velika mi je čast da predstavim najskuplje pojačanje u istoriji kluba. Nije na meni da pričam na finansijama, tako da ću se tu zaustaviti", rekao je Iliev

"Ovo je jedan transfer koji je trajao dugo, više od godinu i po dana od našeg prvog upoznavanja. Mnogo je peripetija bilo u svakom prelaznom roku, na kraju smo pokazali da se strpljenje isplati. Imam velika očekivanja od njega, kao i verovatno navijači... Došao je sa velikim samopouzdanjem, ali i svestan veličine Partizana", dodao je direktor crno-belih.

Za angažovanje Sume bila je zainteresovana i Crvena zvezda.

"Ovaj transfer me je podsetio na neka davna vremena kada sam ja bio dete i kada su se dva velikana srpskog fudbala, Partizan i Crvena zvezda, borila oko najvećih igrača sa ovih prostora. Predsednik Slovana je izjavio da smo imali takmaca u jednom velikom klubu. Da, slažem se sa njim, u jednom velikom klubu koji veoma poštujem. Došli smo na nivo na koji odavno nismo bili, a to je da se borimo oko najboljih igrača. S ponosom konstatujem da smo u ovoj fer borbi izašli kao pobednici", rekao je Iliev.

Partizan u utorak dočekuje Olimpijakos, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Revanš je osam dana kasnije u Pireju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: