Počinje Fajnal-for Evrolige!

Trofej Evrolige je jedan, a četiri kandidata - Fenerbahče, CSKA, Real Madrid i Olimpijakos, boriće se u Istanbulu za titulu najboljeg na Starom kontinentu.

Izvor: ÐN

Petak, 19.05.2017.

09:51

Počinje Fajnal-for Evrolige!
Photo by Luca Sgamellotti/EB via Getty Images

Stari znanci Olimpijakos i CSKA, koji brani titulu šampiona Evrope, u petak prvi izlaze na parket dvorane Sinan Erdem od 17.30, a tri sata kasnije sastaju se Fenerbahče i Real.

Po svemu prikazanom ove sezone četiri najbolja tima nalaze se u Istanbulu, a polufinalni parovi bili su identični kao pre dve godine kada se Real popeo na krov Evrope pobedom u finalu nad Olimpijakosom.

Fenerbahče srpskog trenera Željka Obradovića i reprezentativaca Bogdana Bogdanovića i Nikole Kalinića prvi je izazivač jer igra u svom gradu i želi korak napred u odnosu na prošlogodišnje finale Evrolige kada je CSKA Miloša Teodosića slavio i konačno skinuo veliki teret sa sebe, Real je sa devet titula u tom takmičenju najtrofeniji i uvek sa najvišim ambicijama, dok je Olimpijakos nepredvidiv i opasan na čelu sa Vasilisom Spanulisom.

Treneri četiri tima saglasni su u oceni da svi imaju pođednake šanse za osvajanje trofeja.

Finale se igra u nedelju od 20 sati, a tri sata ranije meč za treće mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: