Tass: Navijači Partizana izboli Ruse u Beogradu

Trojica ruskih navijača koji su došli u Beograd da gledaju utakmicu između Crvene zvezde i moskovskog Spartaka, izbodeni su u prestonici Srbije.

Izvor: B92, Itar Tass

Nedelja, 26.03.2017.

10:16

Tass: Navijači Partizana izboli Ruse u Beogradu
Foto: StarSport

Dvojica navijača prvoplasirane ekipe ruskog šampionata hospitalizovana su zbog ubodnih rana, jedan od njih je u kritičnom stanju, dok je trećem ukazana pomoć na licu mesta.

Očevici su rekli da je grupa srpskih i ruskih navijača, koja je marširala sa zastavama posle meča, napadnuta u Beogradu.

Iako su ruske agencije u početku prenele da su napadači Albanci, dopisnik iz Beograda javio je da su u pitanju pristalice najvećeg Zvezdinog rivala Partizana. On je naveo da su jurili ruske navijače i napali ih noževima.

Strani državljani sa višestrukim povredama primljeni su juče u Urgentni centar u Beogradu gde im je pružena neophodna medicinska pomoć, potvrđeno je za B92. Oni su hospitalizovani, a kako nezvaninno saznajemo, zbog stanja u kom se nalaze teško je davati prognoze o daljem toku lečenja.

Srpska policija počela je sa ispitivanjem srpskih navijača.

Bratski derbi Crvene zvezde i Spartaka završen je trijumfom srpskog šampiona, rezultatom 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

322 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: